ELSŐ BIZNISZEM ADÁSAINK

Az adásaink elérhetőek itt a weboldalunkon, Soundcloudon, Spotifyon, Google Podcasten és Apple Podcasten is.

19. Mi a siker titka? Az astro szerint, a híres emberek szerint és szerintünk

Mi a siker titka? Rengeteg ember foglalkozott már ezzel a témával. De kérdés, hogy egyáltalán mi számít sikernek? Mikor mondja magáról azt az ember, hogy sikeres?

19. adásunkban megvizsgáltuk rengeteg szemszögből, hogy mit is jelent az, hogy siker.

Az adás során idéztünk híres és sikeres emberektől mondatokat, kutakodtunk a Google-ben és természetesen kifejtettük a saját véleményünket is a témával kapcsolatban.

Ha meghallgattad adásunkat, utána kíváncsian várjuk a Te véleményedet is, hogy szerinted mi a siker titka és számodra mit jelent a siker?

Hasznos linkek:
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz: https://facebook.com/groups/126457195460264/
Kövess minket Instagram-on: https://instagram.com/elsobizniszem/
Teljes körű marketing kivitelezés: https://elsobizniszem.hu/marketingkivitelezes/
Weboldal készítés cégeknek: https://elsobizniszem.hu/weboldal-keszites

18. Miben más az életünk, amióta vállalkozók vagyunk? +Az amcsi piac +új vállalkozás születése

A 18. adásunkban rengeteg témáról beszélgettünk röpke 45 perc alatt.

Ábel elmesélte, hogy-hogy halad az amerikai piac meghódítása a BizXpert-tel, illetve, hogy milyen élmény a magyar piac után a külföldin is tapasztalatot szerezni.

Dávidnak pedig egy új vállalkozás van születőben, amiről bővebben az adás során hallhattok.

Az adásunk fő témája az volt, hogy miként változott meg az életünk, amióta vállalkozók vagyunk. Szó volt mocskos anyagiakról, pénzügyi tudatosságról, a fejlődési ütemünkről és igazából még rengeteg más érdekes témáról is.

Tarts velünk és hallgasd meg 18. adásunkat!

Hasznos linkek:
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz: https://facebook.com/groups/126457195460264/
Kövess minket Instagram-on: https://instagram.com/elsobizniszem/
Teljes körű marketing kivitelezés: https://elsobizniszem.hu/marketingkivitelezes/
Weboldal készítés cégeknek: https://elsobizniszem.hu/weboldal-keszites

17. Az Elmúlt 6 Hónap Eredményei. Hol Tartanak Most A Bizniszeink? + Jövőbeli Tervek

Az év elején tartottunk egy célkitűzős, év értékelős adást, ahol megbeszéltük a 2019-es év eredményeit, illetve kitűztük a 2020-as céljainkat.

Azóta eltelt 6 hónap és úgy gondoltuk, hogy itt az ideje egy félév értékelő adásnak is!

Mind a hárman rengeteget fejlődtünk és haladtunk előre a munkánk során ebben az évben, aminek a tapasztalatait úgy gondoltunk, hogy mások számára is hasznos lesz ha megosztunk.

Az adás során szó lesz többek között arról, hogy:
– Ábel hogyan lett masszőrből a Kulcs-Soft marketingese
– Miként alakult Daninál a Supercarart Company és a befektetők sztorija
– Dávidnak hogy sikerült az előző féléve marketing kivitelezőként, illetve milyen tervei vannak az év hátralévő részére.

Ezek mellett pedig rengeteget sztorizgattunk, nevettünk, úgyhogy a sok hasznos dolog mellett a jókedv és a vidámság is garantált. 🙂

Szóval nincs más hátra, induljon az adás!

Hasznos linkek:
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz: https://facebook.com/groups/126457195460264/
Kövess minket Instagram-on: https://instagram.com/elsobizniszem/
Teljes körű marketing kivitelezés: https://elsobizniszem.hu/marketingkivitelezes/
Weboldal készítés cégeknek: https://elsobizniszem.hu/weboldal-keszites

16. Interjú Mándó Milánnal – Mi volt a Minner előtt? +korona tőzsde + vállalkozás ötletek

Mándó Milán és a Minner.

Valószínűleg sokan olvassátok és ismeritek a Minnert és Milánt. Mi kicsit más témáról szerettünk volna vele beszélgetni, mint amiről a meglévő interjúiban már beszélt, ezért a Minner előtti időkről kérdeztük első sorban, illetve arról, hogy szerinte kell-e befektetni akkor, “amikor még a háziasszonyok is a tőzsdéről beszélnek.”

Ezek voltak a fő témáink, de ne csak ezért hallgasd meg… 2 órát töltöttünk Milánnal, de az energia, ami átjárta az egész felvétel hihetetlen volt, ahogy az is, amilyen érdekesen tudott beszélni Milán a legegyszerűbb dolgokról is.

Borzasztó jó beszélgetést hallhattok ebben a másfél órában, rengeteg hasznos infóval, nem csak a fent említett témákhoz kapcsolódóan, hanem olyanokról is, amiket minden vállalkozónak vagy marketingesnek egyszerűen muszáj érintenie.

Nem is ragoznám a szót, ha elindítod szinte biztos, hogy nem is akarod majd megállítani! Jó szórakozást!

Hasznos linkek:
Minner.hu: https://minner.hu/

Milán online képzései: https://minnerakademia.hu

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz: https://facebook.com/groups/126457195460264/

Kövess minket Instagram-on: https://instagram.com/elsobizniszem/

Teljes körű marketing kivitelezés: https://elsobizniszem.hu/marketingkivitelezes/

Weboldal készítés cégeknek: https://elsobizniszem.hu/weboldal-keszites-vallalkozasoknak/

15. WORK-LIFE BALANCE - EGYENSÚLY A MUNKA ÉS MAGÁNÉLET KÖZÖTT

15. adásunkban visszatértünk és újra együtt, hárman vettünk fel egy adást.

A témánk nem más volt, mint a már sokak által feldolgozott work-life balansz témaköre. Ez egy elég sokrétű terület és rengeteg gondolatunk volt ezzel kapcsolatban, így muszáj volt nekünk is kiveséznünk ezt a témát, pláne, hogy egyikünknek nagyon aktuális is volt…

Ha érdekel, mi miként próbálunk egyensúlyt teremteni a munka, párkapcsolatok, szórakozás és magánélet között a saját életünkben akkor hallgasd meg az adásunkat!

ui.: ha teheted a Voiz applikációban hallgass minket, ezzel támogatva munkásságunkat! Köszönjük!

14. etikus értékesítés a magyar piacon - interjú mózsi richárddal

14. adásunkban egy Dávid által készített interjút hallhattok Mózsi Richárddal. Az adás fő témája az etikus értékesítés művészete volt.

Az adás során az alábbi témákról beszélgettünk:
– Ricsi alapelveiről az értékesítésben, a win-win szituációk kialakításáról
– A mentorok szerepéről, és a coaching piac jelenlegi helyzetéről
– Ricsi értékesítési mentor programjáról és arról, hogy honnan és miként tanult értékesíteni, milyen könyveket szokott olvasni és ezeket a könyveket hogyan építi be a mindennapjaiba.
– Mitől lesz valaki jó értékesítő, mi kell ahhoz, hogy valaki jól tudjon értékesíteni.
– Az oly híres MIÉRT-ről, amiről rengeteg ember tudja, hogy mit jelent mégis oly kevesen vannak tisztában az igazi miértjükkel.
– Illetve, a nem rég induló saját vállalkozásáról.

Ha bármi kérdésed lenne Ricsihez vagy hozzánk az adással kapcsolatban, akkor akár a belsős Facebook csoportunkban, akár Instagram-on vagy Facebook-on írj nekünk és amint tudunk válaszolunk rá.

Blogcast - Instagram marketing A-tól Z-ig - Dani bevált módszerei

Bizonyára nektek is feltűnt, hogy nem a várt 14. adásunkkal jelentkezünk ezen a héten, hanem az új Blogcast nevű rovatunkkal. A jövőben fogtok párszor ehhez hasonló adásokat hallani, amikor egy-egy szűkebb témáról lesz szó és még az is lehet, hogy (csakúgy, mint most) nem 3-an fogjuk felvenni ezeket az extra adásokat, hanem teret adunk egyikünknek, hogy daráljon le minden információt, amit csak tud a kedvenc témájáról.

Ebben az adásban is ezt hallhatjátok Danitól, aki, mint a címben is látjátok, az Instagramról beszél röpke 1 óra 15 percet. Brutálisan sok hasznos gondolatot és gyakorlati módszert osztott meg ebben az adásban, amiknek az ő Instagramjuk is köszönheti a sikerét. Ekkora információtartalmú anyagért lehet vannak akik még fizetnének is, viszont most itt van ingyen a csodálatos Első Bizniszem hallgatóknak, hallgassátok szeretettel!

Mondjátok el a véleményeteket kommentben Facebookon és Instagramon illetve, ha tetszett értékeljetek minket Apple Podcasten is!

Lépjetek be belsős Facebook csoportunkba, ahol Dani mégtöbb információt fog megosztani a témával kapcsolatban és PPT-s előadását is láthatjátok majd!

13. Interjú A Designer Csávóval, Gazdig Bencével: Énmárka, szabadúszólét és az Insta ereje

ÉNMÁRKA. Ez volt a fő témája 13. adásunknak, amiben nem kisebb (értsd valódi méret és hírnév egyaránt) személy volt a vendégünk, mint Gazdig Bence, az az a designer csávó. Bence sokkal kedvesebb, mint amilyennek kinéz és még csak 23 éves lesz, de már most sikeresnek mondhatja magát, mivel kevesebb, mint egy év alatt kiemelkedő dolgokat ért el első vállalkozásában grafikusként, amit misem bizonyít jobban, minthogy szinte mindenki ismeri a gazduig nevet (Instagram-on keressétek így) a magyar KKV szektorban.

13. adásunkban Bence megosztott velünk jónéhány tippet és trükköt, amiknek a mindennapi alkalmazásával bárki szabadúszó karrierje olyan meredeken lőhet ki a világűr felé mint az Övé.

Ha szeretnél gazdagodni (vagy gazdiugodni) akkora mennyiségű használható információval, amit még mp3 formátum szabadúszás terén nem látott, akkor ott a PLAY gomb és már hallod is Dani hihetetlen motivált felkonfját. Enjoy!

12. adás - Corona Time - A közelgő válság hatásai ránk nézve

12. adásunkban nem is beszélgethettünk volna másról, mint a most annyira aktuális és megkerülhetetlen koronavírusról.

Rengeteg gondolatunk volt ezzel kapcsolatban egészen onnantól, hogy nagy valószínűséggel nagy károkat fog okozni a gazdaságban (micsoda zseniális megállapítás) a jelenlegi helyzet egész odáig, hogy akár ez lehet a tökéletes pillanat arra, hogy elindítsd az első vállalkozásod.

Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk arra, mi is lesz ennek az egésznek a végkifejlete és borzasztó érdeklődve figyeljük az eseményeket.

Ha titeket is érdekel és még nem unjátok borzasztóan ezt az egész témát akkor hallgassátok meg az adásunkat (meg a többit is) feltétlenül. Az adás közben élőben Daninak befutott egy nagyon különleges deal, ami még izgalmasabbá tette ezt az epizódot… De tényleg!

A PLAY gombot gondosan fertőtlenítettük, úgyhogy már csak arra vár, hogy megnyomd (kizárólag védőkesztyűben)! Jó hallgatást kívánunk!

11. adás - Interjú Müller Péterrel - marketingügynökség 23 évesen

11. Adásunk során Müller Péter volt a vendégünk. Péter 23 éves kora ellenére nagyon szép sikereket ért már el a marketing területére épülő vállalkozásában.

Az adás során szó lesz a kezdetekről, hogy miként építette fel magát, milyen volt váltani one-man show-ról csapatra, milyen meghatározó lépései voltak az eddigi útja során, majd az adás végén arról, hogy mik a jövőbeli tervei.

Egy igazán inspiráló beszélgetést sikerült felvennünk, amit most kivételesen egyedül Dávid folytatott le.

10. adás - Közösségi média használata a vállalkozásodban: tippek, trükkök, tapasztalatok

Jubileumi 10. adásunkban egy sokak által használt és jól ismert (de nem feltétlenül jól használt) dologról beszélgettünk, a social mediaról.

Volt szó nyereményjátékokról, Facebook hirdetésekről, TikTok-ról, Insta managementről, influencerekről, fizetett promóciókról és szinte mindenről, ami ehhez a témához tartozik.

Az eddigi egyik legjobb beszélgetésünk és leghasznosabb adásunk kerekedett ki a 10. felvételünkön. Hallgassátok szeretettel!

9. adás - Hogyan indítsd el az első vállalkozásod? - ötlet, piackutatás, pozicionálás

Az eddigi talán leghasznosabb adásunkat sikerült felvenni az első vállalkozás elindításának szempontjából.

Mivel mi is nemrég éltük meg ezeket időket (vagy még talán most is ebben vagyunk benne),így igyekeztünk minden nagyobb lényeges elemre kitérni, amire az első bizniszed indulásánál figyelned kell.

Lesz szó az adásban az ötlettől kezdve a piackutatáson át a pozicionálásig mindenről, ami csak fontos lehet neked a kezdetekkor.

Természetesen a különböző marketingeszközök megtárgyalása sem maradhatott ki ebből a részből, amit a különböző nézőpontjaink szerint elég részletesen ki is bontottunk.

Tehát ez lett az eddigi legelsőbizniszemesebb Első Bizniszem Podcast részt. Hallgassátok szeretettel!

8. adás - Interjú Sándorfy Adriánnal - A Biznisz Boyz Podcast alapítójának első vállalkozása

A 8.adásunkban Sándorfy Adrián volt a vendégünk.

Adriánról, ha valaki nem ismerné azt érdemes tudni, hogy volt több multinál is vezető pozícióban, mígnem nagyjából egy éve el nem kezdte a vállalkozói pályafutását. Jelenleg több bizniszét is futtatja egyszerre, amiről az adás vége felé fog is mesélni egy kicsit nekünk.

Alapvetően viszont ebben a részben a pályafutása kezdetéről fog beszélni. Többek között beszélgettünk az első bizniszéről, hogy milyen nehézségei voltak benne és hogy mi volt a fő motivációja, hogy egyáltalán elkezdje a vállalkozását.

Ezután kiveséztük a Meditable-nek (ez volt az első saját biznisze) a jövőjét és beszéltünk a lehetséges befektetőkről is.

Rengeteg tanulságot és értékes gondolatot osztott meg velünk Adrián, úgyhogy ha épp vállalkozás indítása előtt állsz akkor azért, ha pedig már van vállalkozásod akkor azért ajánljuk, hogy hallgasd meg az adásunkat.

7. adás - Dani story - üvegfóliáktól a festményekig + befektetés

Ebben az adásunkban Ábelhez és Dávidhoz hasonlóan Dani sztoriját hallhatjátok arról, hogy is lett belőle 21 éves korára valódi vállalkozó.

Az egész történet a gimnáziumból indult, ahol belevágott első bizniszébe és akkor még pár száz forintos haszonnal adta el a termékét.

Új adásunkból megtudhatjátok, hogyan jutott el Dani zsebpénz kiegészítő bizniszétől a több milliós üzletekig, a Ferrarik és Lamborghinik világába.

(A konferálással ellentétben Social Media-ról nem lesz sok szó. Egy következő adásban pótoljuk!)

6. adás - Lesz-e Ferrari 2020-ban, avagy mit tanultunk '19-ből?

Ebben az adásban, nem is lehet másról szó, mint a 2019-es év tanulságairól és a 2020-as évre szóló terveinkről.

Mindenkinek egészen konkrét elképzelései vannak a jövőre nézve, amikről be is számolunk ebben az adásban, aztán ha nem jön össze ciki lesz, úgyhogy muszáj lesz dolgozni 2020-ban is.

Eddigi messze legjobb adásunk, kár lenne kihagyni!

5. adás - Alkalmazott vs Vállalkozó

Az 5. adásunkban egy nagyon érdekes és sokakat foglalkoztató témát boncoltunk ki.

A vállalkozói vs alkalmazotti létről beszélgettünk.

Az adásban őszintén beszéltünk a vállalkozói lét nehézségeiről és megosztottuk egymással a személyes gondalatainkat erről a kérdéskörröl.

4. adás - Ábel story - Betiltott biznisztől az MLM-ig

Ábel bizony mindenbe is belekóstolt rövid pályafutása alatt. Sorra halmozta a hibákat és folyamatosan kísérletezgetett, legtöbbször sikertelenül, de mindvégig tudta (nem tudta), hogy ez a kulcs a sikerhez.

Hallgasd meg a keserű gyerekkortól mentes sztoriját és ismerd meg, hogyan lett senkiből valaki.

3. adás - Dávid és a múlt tanulságai: önfejlesztés, iskola, karrier

Önfejlesztés, folyamatos fejlődés vágya és szorgalom.

Talán így lehetne a legjobban jellemezni Dávidot, aki nagyon szépen épiti saját maga szakmai és magán életét is.

Dávid hűen hisz a szorgalom és tanulás kombinációjában, aminek segítségével lépésről-lépésre lépked előre az élet ranglétráján.

Ha kíváncsi vagy az eddigi történetére és azok tanulságaira, akkor tarts velünk a 3. adásunkban is.

2. adás - Célok: Lambó, Lakás, Ferrari

A 2. adásunkban szó lesz a célok kitűzésének fontosságáról, elért célokról, a jövőbeli tervekről és a célok elérésének folyamatáról mindhármunk szemszögéből külön-külön.

1. ADÁS - BEMUTATKOZUNK

Három fiatal vállalkozó srác gondolatai, megpróbáltatásai, érzései és sikerei a vállalkozó létben. Első adásunkban rövid bemutatkozásainkat hallhatjátok, reméljük tudunk értékes gondolatokkal szolgálni számodra.

A három állandó tagunk:
Hajabács Ábel – 24 éves, Profi masszőr, hobbi marketinges, lelkes önfejlesztő és lambó mániás.

Horváth Dániel – 21 éves, A Supercar Art Company tulajdonosa és marketingese, szuperautó megszállott.

Neisser Dávid – 22 éves, Marketingkivitelező, csakugyan lelkes önfejlesztő.

Szó lesz többek között:
Pénzügyekrōl,önfejlesztésrōl,bizniszekrōl, work-life balanszról, kapcsolatokról, ötletekrōl, sikerről, egyetemmel kapcsolatos gondolatainkról és persze a vállalkozásokról.