22. Kóklerek, sikerguruk, milliomos mentorok – Melyik a legkártékonyabb állatfaj?

Adásunk fő témája a kókler vállalkozók, mentorok, coachok kibeszélése volt. Sajnos a marketinges szakmától kezdve akár egy szobafestő szakmáig, mindig is. voltak olyan vállalkozók, akik hát szépen szólva borzasztó minőségű munkát végeztek igen csak magas áron.

Megfigyelhető egy olyan tendencia mostanság, hogy ezek a kóklerek egyre pofátlanabbul probálkoznak pénzt és ügyfelet szerezni maguknak rengeteg kétségbeesett embert megkárosítva ezzel. Éppen ezért szenteltünk ennek az igenis nagyon fontos témának egy külön adást.

Az adásban azonban nem csak azt beszéltük ki, hogy miért nagyon károsak ezek az emberek, hanem azt is, hogy miként lehet őket felismerni és védekezni ellenük.

De a kóklereken kívül beszéltünk még arról is, hogy:

  • Mi lehet egy mentor szerepe valaki életében, és hogy kell-e egyáltalán mentor.
  • Nekünk voltak-e mentoraink és ha igen, akkor mit adtak hozzá az életünkhöz.
  • A High-ticket sales előnyeiről és hátrányairól
  • Honnan tudjuk, hogy egy adott személy valid-e a szakmájában, meg lehet-e bízni benne.
  • Kiből lesz egy szakma szakértője és hogyan ismerjük fel azt, ha csak el akarja adni magát szakértőnek, de közben egy kókler.

Néhol kicsit tüzes hangvételre számítsatok, de azt gondoltuk, hogy muszáj felhívnunk a figyelmet erre a témára, hiszen sok fiatal is hallgat minket, akik könnyen beleeshetnek egy-egy kókler csapdájába.

Szóóval tarts velünk és tudd meg, nekünk mi a véleményünk erről a témáról, illetve hogy miként tudod Te is elkerülni azt, hogy súlyos 10-100 ezreket fizess egy hozzá nem értő embereknek.

Link az adáshoz:


További hasznos linkek:
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz és mond el a véleményed:
https://facebook.com/groups/126457195460264/
Kövess minket Instagram-on: https://instagram.com/elsobizniszem/
Teljes körű marketing kivitelezés: https://elsobizniszem.hu/marketingkivitelezes/
Weboldal készítés cégeknek: https://elsobizniszem.hu/weboldal-keszites

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

OLVASD EL EZEKET IS

30. Weboldalak 2021-ben

Legújabb adásunkban a weboldalak létjogosultságát és fontosságát veséztük ki a srácokkal. 2021-ben, ha egy picit is komolyabban gondolod a vállalkozásodat, akkor nem engedheted meg magadnak,

Read More »

29. Webshop indítás A-tól Z-ig

adásunkban a webshop indítás kérdéskörét jártuk végig. Beszéltünk az adásunk során: Webshop ötletekről Piackutatásról Termékbeszerzésről Weboldal készítésről Webshop marketingről És igazából mindenről, ami egy webshop

Read More »